Uitlaten

Vijf dagen per week (ma-vrij), tweemaal per dag (ochtend en middag), loop ik in het Amsterdamse Bos. Hiervoor heeft DOGZ een vergunning. Met deze vergunning mogen er acht honden per wandeling mee.

Hoe werkt het?

Vijf dagen per week (ma-vrij), tweemaal per dag (ochtend en middag), loop ik in het Amsterdamse Bos. Hiervoor heeft DOGZ een vergunning. Met deze vergunning mogen er acht honden per wandeling mee. 

Wandelingen zijn minimaal een uur en de honden mogen altijd los zodat ze lekker kunnen rennen en spelen. 

Ik vind het erg belangrijk dat de honden spelen met elkaar. Hierdoor weet ik zeker dat ze al hun energie kwijt kunnen. Het leuke om te zien is dat alle DogZ! honden een hechte groep vormen en nieuwe honden meteen als nieuwe maatjes in de groep worden opgenomen.

DOGZ maakt geen onderscheid in hondenrassen. Elk ras of kruising is welkom om mee te lopen. Uw hond wordt te allen tijde behandeld alsof het mijn eigen hond is. Dit betekent dat ik heel veel liefde zal geven en zal zorgen dat elke wandeling een leuk avontuur is voor uw hond.

Als uw hond ziek of loops is vraag ik u om dat aan mij aan te geven. Helaas kan uw hond dan niet met de groep mee. Wel is het mogelijk om een privé-wandeling af te spreken!

Als u interesse heeft om uw hond mee te laten lopen met Dogz! kunt u contact opnemen per telefoon, e-mail of via het contactformulier. 

Na de aanmelding beginnen wij met een intakegesprek bij u thuis zodat wij op een ontspannen manier kennis kunnen maken met u en uw hond(en). Hierna kunnen we een proefwandeling inplannen om te zien hoe uw hond in de groep meeloopt en op de andere honden reageert. Bij de proefwandeling houd ik uw hond tijdelijk aan de lijn zodat ik alles goed in de gaten kan houden. Als dit goed gaat en uw hond zichtbaar naar mij luistert laat ik hem of haar los. Na deze proefwandeling kunnen we meteen nieuwe wandelingen inplannen.

Voorwaarden

DOGZ heeft enkele voorwaarden waar de honden tijdens het uitlaten aan moeten voldoen:

De eigenaar van de hond blijft te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. Uw hond dient daarom mee verzekerd te zijn in uw WA-verzekering.