Mijn aanpak met de honden is op de meest liefdevolle manier. Ik geloof erin dat je met veel rust, geduld en liefde de beste band met een hond kan krijgen.

Alleen het beste voor uw hond

Vijf dagen per week (ma-vrij), tweemaal per dag (ochtend en middag), loop ik in het Amsterdamse Bos. Hiervoor heeft DOGZ een vergunning. Met deze vergunning mogen er acht honden per wandeling mee.

Wandelingen zijn minimaal een uur en de honden mogen altijd los zodat ze lekker kunnen rennen en spelen.

Ik vind het erg belangrijk dat de honden spelen met elkaar. Hierdoor weet ik zeker dat ze al hun energie kwijt kunnen. Het leuke om te zien is dat alle DOGZ honden een hechte groep vormen en nieuwe honden meteen als nieuwe maatjes in de groep worden opgenomen.

DOGZ maakt geen onderscheid in hondenrassen. Elk ras of kruising is welkom om mee te lopen. Uw hond wordt te allen tijde behandeld alsof het mijn eigen hond is. Dit betekent dat ik heel veel liefde zal geven en zal zorgen dat elke wandeling een leuk avontuur is voor uw hond.

Over Mij

Mijn verhaal

Als klein meisje ben ik opgegroeid samen met vier grote honden in Spanje: Chico, Guapo, Brandon en Selva. Elke hond had zijn eigen verhaal omdat ze allemaal van de straat kwamen. Het enige wat deze honden nodig hadden was heel veel liefde. Voor mij was het toen al een uitdaging om het vertrouwen van deze, soms wilde honden, te krijgen. Iedere hond is uniek en vertrouwen is het allerbelangrijkste. Ze werden mijn beste vrienden en vanaf toen wist ik zeker dat ik later iets met honden zou willen gaan doen. 
 
 
U kunt zich voorstellen dat het dan ook niet lang zou duren tot het moment dat ik mijn eigen hond zou nemen. Met Brandon, een knappe Duitse herder had ik de meest speciale band. Nu heb ik mijn eigen allerliefste herder en heb ik gekozen voor een Mechelaar: Vito. Van buiten lijkt hij stoer maar van binnen is het een knuffelig schoothondje. Hij denkt ook nog steeds dat hij op schoot past. Het is niet alleen mijn alles maar Vito is nu ook mijn collega geworden. Als er een hond te ver uit onze DOGZ roedel loopt is Vito de eerste die hem op een liefdevolle manier terugbrengt. Hij heeft engelengeduld met puppy’s en past niet alleen op mij maar op alle DOGZ honden. 
 
Mijn aanpak met de honden is dan ook op een liefdevolle manier. Ik geloof erin dat je met veel rust, geduld en liefde de beste band met een hond kan krijgen. Elke ochtend die ik werk is voor mij dan ook een feestje. De DOGZ honden staan altijd springend, blaffend of jodelend klaar als ik ze kom ophalen. Voor hun begint het feest dan ook als ze mijn bus horen of zien aankomen. In de bus zitten de honden veilig in kooien zodat hen niets kan overkomen en halen zij samen met mij hun vriendjes op. In de kooien liggen lekkere zachte dekentjes. In de zomer gaat de speciale airco aan zodat ze kunnen afkoelen na het spelen. Tijdens de wandelingen is er altijd tijd voor een knuffel en een snoepje van mij en van hun kant krijg ik daar vaak een lik voor terug! 
 
Het mooiste aan mijn uitlaatservice vind ik dat er veel persoonlijk contact is. Een praatje met u over uw hondenkind als u toevallig thuis bent, de foto’s en video’s die ik elke dag online zet zodat u kunt zien wat wij samen hebben meegemaakt. Een praatje met u over uw hondenkind als u toevallig thuis bent, de foto’s en video’s die ik elke dag online zet zodat u kunt zien wat wij samen hebben meegemaakt!

Testimonials

Wij vinden tevreden klanten belangrijk.